BEN JE UP-TO-DATE?

Ken je dat gevoel dat je na een vakantie weer energie hebt om met dingen aan de slag te gaan? Dat is ook mijn doel van de trainingen. Er juist energie van krijgen, geprikkeld en enthousiast worden!

De gezondheidszorg is volop in beweging en er zijn veel mooie ontwikkelingen gaande. Wat is er nu mooier dat ook jij als professional hieraan kan bijdragen.

Daarom geef ik trainingen en scholingen aan professionals die werkzaam zijn binnen zorg en welzijn. Hierbij maak ik gebruik van creatieve werkvormen, beeldmateriaal en praktische oefeningen waardoor het afwisselend is en goed aansluit bij de verschillende leerstijlen van de deelnemers.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik wat er speelt in de zorg. Tijdens mijn trainingen en scholingen pas ik deze kennis toe. Ik vind het erg belangrijk dat het actief en praktijkgericht is. Daarom gebruik ik afwisselende werkvormen die realistisch zijn en voor de deelnemers direct herkenbaar. Doel: Door het aanreiken van de juiste handvatten worden de deelnemers enthousiast en gemotiveerd om het geleerde meteen toe te passen in de praktijk. In mijn trainingen verwerk ik zoveel mogelijk elementen uit de dagelijkse praktijk.